maandag 4 april 2011

Ooglook: Triootje met GOSH =)

Zoals beloofd de ooglook met het paletje van GOSH. Hier heb ik een tijdje terug een review over geschreven, en ik heb toen gezegd dat ik een ooglook zou maken: Dus bij deze een mooie nude ooglood voor de lentedagen, en... met nog een verassing voor wie niet van deze nude-look houd :)

Zoals je ziet heb ik het best wel licht gehouden, puur omdat het nu lente is en ik niet echt van de zware make-up ben als het warm is. Het gaan dan veel sneller creasen en door elkaar heen zitten.


Op ongeveer 2/3 van je ooglid gebruik je de lichtste kleur van het triootje. In de hoek van je oog ( de overige 1/3 ) gebruik je de grijze kleur. Door een klein beetje met een blend kwast erover heen te gaan kun je het goed in elkaar laten overlopen. In de arcadeboog heb ik de donkerste kleur gebruikt, hij is bruin maar op de foto vind ik hem meer grijs. 
Toen ik deze look ging maken had ik al mascara opgedaan, vandaar dat er op mijn wimpers een beetje oogschaduw zit. Zo kun je wel zien dat de oogschaduw best brokkelig is.


Tadaaaaa, suprise ! Zo maak je van de nude-look van net, een iets donkerdere look voor 's avonds. Ik heb de 02 Spicy Bronze van LE Catrice gebruikt en een zwart oogpotlood om mijn oog iets meer tot uitdrukking te laten komen. Nog een keer met de donkere kleur van het triootje aangebracht in de arcadeboog en een laagje mascara en klaar is kees!

Het artikel over de trio kun je hier vinden, en over de eyeliners hier & hier.

5 opmerkingen:

  1. hoe is het met je ipod ? ;-)
    ik heb gelezen dat als je je telefoon in water laat vallen, dan moet je die in een bak met rijst leggen. Rijst ontrekt het vocht uit de omgeving.

    BeantwoordenVerwijderen