donderdag 7 april 2011

life .. vs me.

Het belangrijkste van een beautyblog zijn meestal toch de beauty gerelateerde artikelen. Ik heb zelf ook een beauty blog, maar ik ben niet all-beauty-blogging. Als je constant maar wat over beauty en producten schrijft, begint het steeds meer commercieel en zakelijk te lijken. En daar houd ik totaal niet van. Ik wil jullie dan ook met plezier een klein beetje van mijn leven laten zien, door middel van foto's van de afgelopen tijd! :)

Laten we maar eens beginnen bij de belangrijkste man in mijn leven. Mijn vader. Ik heb niet zo'n goede band met mijn moeder, maar gelukkig wel met mijn pa. Hij is mijn voorbeeld en ik denk dat hij overal gelijk in heeft. Hij is mijn beste vriend en ik kan met hem over alles praten. Ik vertel hem welke jongens ik ontmoet, ik zeur over te hoge hakken, ik klaag over vrouwen op feestjes die er niet uit zien tegen hem, en hij luistert naar alles! 
Ik ben echt wel daddy's little girl <3

Deze foto is trouwens gemaakt in Slagharen, in die grappige spiegels. En ja, de verhoudingen kloppen wel een beetje. Mijn paps is groot en dik, en ik ben erg klein in real life :)

V.l.n.r Kim, Jennifer, Rosa, ik en Nadieh.
Dit zijn waarschijnlijk mijn favoriete personen in mijn leven :) We spreken eens in de zoveel tijd met elkaar af, en hebben dan echt een gezellig avondje met elkaar! Ik zit op deze foto trouwens in een traningsbroek omdat ik toen op krukken liep en ik geen spijkerbroek aan kon :( Maar goed, mijn prachtige vriendinnetjes maken de foto wel weer mooi!

Richelle staat trouwens niet op deze foto, die was net weg! Maar zij hoort er zeker ook bij :-)


Dit is een stukje uit het boek Make-overs, van Karin nog iets. ( ben haar achternaam even kwijt)
Dit zijn de musthaves voor overdag!

Ik hoop dat jullie het kunnen lezen, maar ik denk dat hierin zich heel veel beautybloggers kunnen vinden!
Ik ben zelf toch echt een beauty-addicht :$

Samen met Simone, bowlen bij sport oriƫntatie. Wat is dit een prachtige meid, ik zeg het haar iedere dag weer, ze is ongeloofelijk sterk en mooi! :-)

Awh, dit is zo zielig. Dit is een foto van een paard uit Slagharen. Blijkbaar doen ze dit uit verveling :)

Mijn bosnische vriendinnetje :) Ik had eigenlijk een beetje haar steun nodig, want ik zat een beetje in een dipje. Dit was op een zondag, wanneer zij eigenlijk een afspraak had met een vriend in Rotterdam. Dit heeft ze voor mij afgezegd en is mee gegaan naar Slagharen! Geweldige meid, dank voor haar luisterend oor <3

Wat een schatje ! Deze komt uit de nieuwe 4D film uit Slagharen!

Ik praat wel erg veel over Slagharen of niet? Let's go to the twitter pics ! Ik ben bijna fulltime actief op twitter, followen jullie al? Deze foto's heb ik de afgelopen tijd getweet op twitter.

Mijn collega's Frejanne en Carlot. Dit is zo'n rare foto, maar ik vind hem hardstikke leuk!

Mijn visjes, Bella en Beauty :-)

Walgelijke videoclip, echt waar. Ik had er een printscreen van dit shot gemaakt, en op twitter gezet. Hij is 120 keer geviewd en 37 keer geretweed.

Goed kijken, er staat "Voor haar". 

Mijn slaapkamer! En ja, opgeruimd en wel :-)

En dan moet ik eerlijk bekennen dat dit een bijzonder moment was, want zo netjes is mijn kamer echt bijna nooit. Ik ben echt een rommel, druk en chaotisch persoon die toch alles georganiseerd kan doen :) 

In mijn woorden: Gewoon gezellig. 

Zo dit was het weer voor deze keer. Hopelijk vonden jullie het leuk om deze foto's te zien, een kleine sneek peek uit mijn leven. 
Ik heb dit artikel al de avond ervoor geschreven, zometeen heb ik een mondeling engels. Wish me luck! Lieeefs7 opmerkingen:

 1. erg leuke foto's, maar even iets rechtzetten

  Een paard gaat niet op hout knagen als ze honger hebben. bijna alle paarden doen dat (ik werk met paarden trouwens). Vaak doen ze het gewoon puur uit verveling. Dus geen minpunt voor slagharen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh oke ! Ik was namelijk met een vriendin die paard reed, en zei zij dat ze dat deden uit honger! Ik ga het even veranderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk om wat persoonlijke dingen over je te lezen!

  Ik herken mezelf echt enorm in het stukje over je vader en je slaapkamer!

  Ik heb echt een mega goede band met mijn papa (ook met mijn moeder hoor...) maar ben echt super gek op mijn vader! Hij is de meest geweldige man die er bestaat!
  Vind het wel droevig om te lezen dat de band met je moeder niet zo best is :(
  Maar gelukkig is die met je vader heel fijn...!

  En over je kamer.. de mijne is ook vrijwel nooit perfect opgeruimd.. afgelopen avond ging mijn vriend foto's staan te maken van de rommel (hij kwam onverwacht langs dan krijg je dat :p)

  BeantwoordenVerwijderen