vrijdag 1 april 2011

Personal Life - School & Ipod touch

Zoals jullie al konden lezen op twitter ben ik erg druk met school op dit moment. Al mijn vooruitgeschreven artikelen zijn op, dus ik probeer alles zo veel mogelijk up to date te houden. Jammer genoeg lukt dat niet altijd, omdat ik volgende tentamenweek heb. Ik heb in drie dagen 5 toetsen van mijn favoriete vakken: wiskunde, geschiedenis, nederlands, economie en M&O. Plus twee mondelingen.

Dit is mijn laatste tentamen week, daarna beginnen we met de voorbereidingen voor het examen. En zenuwachtig dat ik aan het worden ben! Als iemand tips heeft, of een of ander natuurlijk drankje tegen de zenuwen: comment below J
Ik ben nogal druk van me zelf zoals jullie weten en het is voor mij best moeilijk om me te concentreren, dus zo tentamenweek is a real hel voor mij.

Ik heb donderdag en vrijdag vrij, alleen vrijdag heb ik een mondeling. Ik ga dan eerst lekker uitslapen en door en door artikelen schrijven zo dat jullie ook weer tevreden zijn. J

Dus dames, even doorbijten, ik doe me best maar het is echt heel druk voor mij. Ik heb nog een weekend, en dan werk ik snel even die tentametjes af en dan komt het helemaal goed! Dit jaar ga ik gewoon slagen, want op deze fantastische school, blijf ik zeker niet nog een jaar !

Radnom fact: Mijn ipod touch was in bad gevallen, en hij deed het niet meer. Bijna twee weken terug. Ik baalde heel erg want een nieuw touchscreen kost 90 euro, en aangezien ik niet kan werken en dus geen inkomsten heb... Was die optie al snel vervlogen. Ik zocht op internet naar nog meer natte ipod slachtoffers. Ik kwam bij een artikel dat een jongen heeft geschreven over zijn mijn-ipod-in-de-wasmachine avontuur. Zijn ipod deed het na 8 dagen weer gewoon. Ik hoopte dus stieken dat die van mij het ook ging doen na 8 dagen.

Dagen en dagen gingen voorbij,de ipod touch lag al die dagen gewoon op de verwarming, maar op de 10 dag werkte het touchscreen nog steeds niet. Ik nog meer balen want je kon het menu en alles wel gewoon zien. Gisteravond, op 31-maart 2011 begon hij opeens mee te werken. Het touchscreen werkt gewoon weer, hij speelt weer muziek af en al J I’m a happy girl en zo blijkt maar weer eens, zelfs ik heb een beetje geluk =) ! Dus voor wie de ipod ook in bad is gevallen of iets dergelijks, gedult hebben, hij komt er gewoon weer op :)

En nu ga ik echt, want ik merk dat mijn leraren op school het niet echt fijn vinden als ik met andere dingen bezig ben. Dit is natuurlijk een afstudeerperiode voor heel veel leerlingen en studenten, dus bij deze wens ik jullie allemaal veel succes en hoop ik dat jullie ook je diploma’s halen of gewoon overgaan! J

Liefs, Arnela

PS. Klik hier voor het artikel "Ipod in de wasmachine? Geen probleem." 
Het is echt geniaal geschreven, ik zou het zeker even lezen !

3 opmerkingen:

 1. Succes met alles meis! Je kan het!

  Heel leuk geschreven dat artikel over die Ipod. Echt super dat het voor jou ook werkte! Dat verwacht je toch niet!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met leren!

  En wat grappig dat je ipod het dan na een paar dagen het gewoon weer doet! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met alles en vanaf nu ben ik een nieuwe volgster ;-) Fijn weekend!!! Leuk stukje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen