donderdag 10 maart 2011

Budget Eyeliners


Budget eyeliners. Hoe geweldig is het wel niet, als je een eyeliner koopt, die én van goede kwaliteit is én een redelijke prijs heeft.
Essence en Catrice eyeliner lijn. Ik heb die van mij even op een rijtje gezet. 
1. Essence metal glam - 02 On the go
2. Essence metal glam - 01 Got a date?
3. Essence metal glam - 06 Pinkadelic

4. Essence - standaard zwart :)

5. Catrice Liquid Eye Liner ( Zwart )
6. Catrice Limited Edition - 02 - Spiced Bronze
7. Catrice Limited Edition - 01 Mirror, Mirror ...


De verpakking oogt van de metal glam lijn, best wel goedkoop. Dit is ook een limited edition voor zo ver ik weet, de roze en blauwe zijn in ieder geval niet meer te koop bij de kruidvat. De Zwarte Eye Liner van essence, heb ik nu al jaren. En dan praten we echt al over, 2,3 jaar. En hij werkt nog steeds goed. Hij is ook nog lang niet op. Dat is zeker een pluspunt. Je kunt ook wel zien dat hij oud is, de letters zijn er helemaal van af :)


De liquid Eye Liner van catrice, was mijn beste aankoop qua budget make up ooit, denk ik. Door het lange kwastje is hij makkelijk aan te brengen én hij blijft echt lang zitten. Toen ik swatches ging maken, en ze er vervolgens van mijn hand af wou halen, kreeg ik deze er het moeilijkst af !De andere twee limited editions van catrice, zijn twee verschillende lijnen. Nr. 02 Spiced Bronze, heeft een hele mooie verpakking wat zeker aanspreekt en niet 'goedkoop' oogt. Hij heeft alleen niet echt een kwastje. Het is meer een rubbere punt, net zo als een potlood. Ik vind dit zelf makkelijker aanbrengen dan een gewoon kwastje. De kleur is ook heel mooi, niet echt "Bronze" achtig, meer goud..


Nr. 01 Mirror, Mirror, was ook een limited edition. De verpakking lijkt sprekend op de van essence. Dat is wel een nadeel. Het is gekopieerd, en dat vind ik echt niet goed. Maar de kwaliteit is daarentegen wel goed, hij dekt mooi en het kwastje is stugger dan die van essence.


De essence eye liners kosten volgens mij 2,29 per stuk, die van catrice 2,99 !

1 opmerking:

  1. Handig artikel, wat liners bij elkaar!
    Ikzelf wil nog steeds wat gekleurde halen.. draag nu alleen zwart en bruin :P

    BeantwoordenVerwijderen