dinsdag 15 maart 2011

Review: Hema Lipsticks "Zwarte lijn"

Vandaag een review over de "Zwarte" lijn Lipsticks van Hema. Ik heb vier kleuren voor jullie in petto en een scherpe mening. Wil je ook weten hoe je moet bijtekenen met een lipliner?  Lees verder om dat te lezen :)

De lipsticks die ik ga reviewen:
Nr. 15 Moisturising Lipstick

Nr. 02 High Shine Lipstick
Nr. 06 Volumising Lipstick
Nr. 01 Volumising Lipstick

Als eerste de verpakking. Het oogt heel luxe, alleen vind ik bij Nr. 06 en 01 de roze rand niet handig. Misschien hadden ze beter het randje in de kleur van de lipstick kunnen doen. De mooiste vind ik toch nr. 02. Door de "zwarte" spiegel lijkt hij heel duur en heel chique. De vorm zijn bij allemaal hetzelfde.
Ik vertel als eerste iets over de kleuren en daarna zie je hoe de lipstick op mijn lippen staat, én hoe je moet bijtekenen met potlood.


Dit is nummer 15, de Moisturising Lipstick. Deze is fantastisch. Echt waar. Deze kleur is zo mooi, op de foto lijkt hij pinky roze, maar hij is iets donkerder. Er zitten van die mooie sprakles in, die je op je lippen niet ziet :) Het is een moisturising lipstick, wat betekend dat hij voor mensen met droge lippen zeer aan te raden is. Moisturizer is een soort vocht inbrengende crème.

Dit schatje is definitef mijn favoriet. Oooo hij is zo mooi. Het is nummer 02. High Shine Lipstick. Yay ik ben verliefd. Hij dekt heel mooi, hij is licht, hij heeft hele mooie shimmers... Hij is echt High shining, dat zul je zometeen bij de lipswatches ook wel zien.
Kijk naar die mooie kleur. Kijk naar die mooie, diepe rode kleur. Hoe mooi kan dat zijn? Heel erg mooi. Dit is nummer 06 Volumising Lipstick. Hij is niet echt "Volumising" maar mooi is ie zeker wel.

Last but least... Deze was het minst van allemaal. Hij dekt niet goed, het is een beetje een wannabe vind ik. Hij lijkt heel erg mooi, maar als je hem op doet, dan valt hij enorm tegen. Ik weet niet, hij lijkt op de 02, maar daar verliest hij het zwaar van. 

Ik heb een vraag gehad over hoe je nou je lippen moet tekenen als je lipstick op doet. Dit hoeft natuurlijk, als je randjes van je lippen goed zichtbaar zijn. Met andere woorden als je mooie, volle, "naturel-roze" kleurige lippen hebt. Ik heb ze zelf helaas niet, ik mis zelfs een beetje pigment aan de linkerkant van mijn onderlip. I'll show it:
Als je heel goed kijkt zie je dat er links ( voor jullie rechts ) pigment mist. Maar wat je op deze foto niet goed kunt zien, en wel als je een foto gaat bewerken is dat ik op veel meer plaatsen pigment mis. Kijk mee.

Zoals je ziet heb ik vlekjes in mijn lippen. Als iemand met mijn foto's gaat fotoshoppen, dan krijg je dit verschrikkelijke resultaat :( Daarom heb ik altijd als ik weet dat er foto's gemaakt gaan worden lipstick of lipgloss op . Maar goed. Dit valt op te lossen door je lippen bij te tekenen, ik doe het altijd, het is mooier en makkelijker.Links is niet bij getekend, rechts wel. De rechterkant lijkt veel voller, en je ziet het lege, pigmentloze stuk niet meer :) Yay :D Nu rechts.
Dat ziet er al een stuk beter uit. Oke. Nu breng je daarover lipstick aan en volià! Wel binnen de lijntjes blijven he :)

Oke. Nu eindelijk over tot de lipswatches. Kijk mee !Nr. 15


Nr. 02

Nr. 06 


Nr. 01


Een foto van bijgetekende lippen voor Nr. 06 :
En dan met de lipstick "invullen". :)

De lipsticks variëren van 3 tot 4 euro en zijn te koop bij Hema ! Nog een groot pluspunt, naast het feit dat de lipsticks lekker smeren, ruiken ze ook lekker ! Als ik ergens een grote hekel aan heb, is het aan lipgloss' of lipsticks die stinken. Bljak. Deze ruiken gelukkig wel lekker, maar wel allemaal hetzelfde...


Ik vind zelf de nr. 02 het mooist, de high shine lipstick! Jullie?

1 opmerking:

  1. Wat een super goed review zeg !
    Ik vind de 06 wel echt mooi rood, ga ik ook proberen!

    BeantwoordenVerwijderen