zondag 27 maart 2011

Koop mij niet, wat ik stink ! 8x4 Deo

Brr.. Als ik ergens niet tegen kan , is het wel deo die niet lekker ruikt. 8x4 deo heeft 3 nieuwe deo's, Lemon Rush, Lucky Lotus en Cherry Rock. Ik heb begrepen dat Cherry Rock een heerlijke, zoete en frisse geur heeft. Laat ik nou net die twee andere heb gekocht.De verpakking is in ieder geval wel leuk, lekker vrolijk en stoer.  Dit zegt de 'gebruiksaanwijzing' van de deo:
Fris-fruitige geur? Extra energie? FAIL ! 

Dat van die 24 uur is niet waar.

Ik vroeg me altijd af, waarom erop deo's 'houd tot 24 uur fris' staat. Dat kan toch niet? Een mens is zeker niet iedere dag 24 uur wakker? Ik heb hem voor jullie getest, ik heb ze namelijk al een tijdje in mijn tas zitten. Ik denk dat ik de conclusie wel mag trekken dat ze niet langer dan 3- 4 uur werken. Daarna moet je opnieuw sprayen.

Nog een tip: Spray niet in het openbaar met deze twee. Waarom niet? Ik heb het gedaan, in de klas, ik dacht ik doe maar even snel anders zit ik de hele les met zo'n vies gevoel. En reacties die ik kreeg: "Ieww wat is die stank?" "Wat ruikt hier zo?"

Het is best moeilijk om deo te reviewen, maar goed: dit is zeker geen aanrader. Allebei eigenlijk niet. Ik ruik het verschil tussen de twee ook nauwelijks, waarom maken ze twee deo's die zo dicht bij elkaar liggen qua geur? Hmm..

Volgens mij kosten ze 2,69.. Echt zonde, want ze ruiken niet lekker.

3 opmerkingen: