dinsdag 8 maart 2011

Etos Baked Eyeshadow

Vandaag een review over de Etos Baked eyeshadow. Er staat niet op welke kleur het is, maar het is een beetje een brons bruine kleur, heel mooi!

"Baked" oogschaduw houd in dat deze oogschaduws een paar uur op een lage temperatuur zijn gebakken! Deze Baked EyeShadows liggen al wat langer bij Etos in de schappen, maar toen ik vandaag in de winkel stond, was alles van Etos huismerk, 25 % afgeprijsd. Tijdens het testen in de winkel ( je weet wel uit dat bolletje wat er altijd voor ligt ) zag ik al dat er heel veel pigment in zat ! Ik heb hem thuis ook nog even ; geswatched, helaas voor de slechte licht ...


Pluspunten zijn dat hij van goede kwaliteit is, hij is bol wat betekend dat er veel oogschaduw in zit, dus je kunt er heel lang mee doen!

Zoals ik al zei, excuses voor de slechte kwaliteit... Ik moest de foto in de badkamer maken, omdat daar het beste licht was, haha :)

Het grootste pluspunt is vooral de prijs - kwaliteit verhouding. Oh, een nadeel, de applicator - het kwastje - wat erbij zit, is verschrikkelijk klein en onhandig.
Deze oogschaduw kostte, jawel, eigenlijk maar €3,99. Met de korting €2,99.
Zo was het alweer een stuk betaalbaarder :)

1 opmerking:

  1. ik vind die baked eyeshadows ook zo mooi!
    ga d'r zeker nog één halen.

    BeantwoordenVerwijderen